Introductie nieuw bestuurslid: Valentine Jager-Willeumier

Valentine

 

 

 

Valentine Jager-Willeumier is 30 jaar oud en woont in Amsterdam. Via haar website http://www.gluuts.nl (over een glutenvrij levensstijl) kwam zij met ons in contact. Zelf leeft Valentine bijna 3 jaar volgens een gluten- en lactosevrij dieet. Zij hecht veel waarde aan onderzoek naar coeliakie omdat het niet nodig zou moeten zijn dat mensen jaren rond blijven lopen met fysieke klachten zonder een juiste diagnose. De medische branche is ten opzichte van dit aspect goed in ontwikkeling, maar we zijn er nog lang niet! Door aandacht te besteden aan coeliakie hoopt zij samen met STICOON een bijdrage te leveren aan een oplossing voor deze ziekte, en ondertussen het leven van patiënten te helpen vereenvoudigen.

Geplaatst in Nieuws

Vul uw mailadres in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij STICOON.

Steun STICOON
NL46ABNA0437955508 t.n.v. Stichting Coeliakie Onderzoek Nederland