Golfwedstrijd ten gunste van STICOON

Op een zonnige vrijdagmiddag afgelopen mei heeft de eerste editie van de STICOON golfwedstrijd plaatsgevonden op de Hilversumsche Golf Club. Na een ontvangst met (glutenvrije) broodjes gingen onze gasten in flights van drie de baan in. Er was nauwelijks wind, de golfbaan lag er fantastisch bij en er werd goed en vooral gezellig gegolft.

Na afloop van de wedstrijd werd er eerst in het zonnetje nagenoten van de middag. Het drie-gangen diner dat werd geserveerd is door de horeca van de Hilversumsche, geheel glutenvrij klaargemaakt. De dag werd gesponsord door de voorzitter van STICOON die de aanwezigen tijdens de prijsuitreiking opriep om als tegenprestatie een donatie te doen aan STICOON. Hier werd in de dagen erna ruimhartig gehoor aan gegeven. Twee weken na afloop was er ruim € 12.000,- aan donaties binnengekomen. STICOON dankt alle aanwezigen voor hun donatie en sportiviteit, op naar editie twee in 2016.

Golfdag

Glutenvrije borrelhappen

Geplaatst in Nieuws

Vul uw mailadres in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij STICOON.

Steun STICOON
NL46ABNA0437955508 t.n.v. Stichting Coeliakie Onderzoek Nederland