Steun ons!

STICOON doneert 100% van de inkomsten

100% van de ontvangen donaties gaan naar de door STICOON gesteunde projecten zoals u kunt nalezen in onze jaarverslagen. STICOON wil direct onderzoek naar coeliakie financieel ondersteunen zodat een definitieve oplossing voor coeliakie mogelijk wordt. Daarnaast willen we het dagelijks leven van coeliakiepatiënten vereenvoudigen. Vind u dit ook een goed doel en wilt u ons bijstaan dan is uw donatie zeer welkom. De stichting is in het bezit van een ANBI verklaring.

Het rekeningnummer is:

NL46ABNA0437955508

ten name van Stichting Coeliakie Onderzoek Nederland

Voor meer informatie over de schenkingsmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 

Fiscaal aantrekkelijk schenken nu nog makkelijker!

Wanneer u jaarlijks meer dan 1% van uw inkomen schenkt aan goede doelen heeft u recht op een aftrekpost. Geeft u minder dan dit bedrag, dan is het aantrekkelijk om uw schenking vast te leggen in een wederzijdse schenkingsovereenkomst. Uw giften zijn dan voor 100% aftrekbaar. Van elke euro die u ons schenkt, ontvangt u maximaal 52% terug van de Belastingdienst. Schenken is dus voordeliger dan maandelijks een bedrag doneren!

Vanaf 1 januari 2014 hoeft u door een wetswijziging geen notariële akte meer op te laten maken voor een periodieke schenking. Dat kan nu heel eenvoudig via een schenkingsovereenkomst met STICOON. U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag dat u STICOON jaarlijks gedurende minimaal vijf jaar wilt schenken.

Download hier de schenkingsovereenkomst.

 

Vul uw mailadres in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij STICOON.

Steun STICOON
NL46ABNA0437955508 t.n.v. Stichting Coeliakie Onderzoek Nederland